Εργασια

Λογιστή αναζητεί η ΔΕΥΑΒΚ

Διάρκεια σύμβασης έως το τέλος του 2017.



Η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους υποψήφιους συνεργάτες - Λογιστές που επιθυμούν να συνεργαστούν με τη ΔΕΥΑΒΚ να καταθέσουν την έγγραφη οικονομική προσφορά τους για την υπηρεσία «Λογιστική Διαχείριση της ΔΕΥΑΒΚ» της οποίας οι επιμέρους απαιτήσεις επισυνάπτονται στην παρούσα.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι για το υπόλοιπο του έτους 2017. Ενδεικτικά αναφέρεται το συνολικό εκτιμώμενο ποσό της σύμβασης ανά μήνα είναι 1.400,0 € σύνολο (συμπ/ται και το ΦΠΑ 24%).

Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΚ έως και την Δευτέρα 10/07/2017 ώρα 11,00, σε εσώκλειστο σφραγισμένο φάκελο, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία.

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη, θα γίνει αφού συνεκτιμηθούν, εκτός της οικονομικής προσφοράς και τα λοιπά στοιχεία που τεκμηριώνουν την ικανότητα και εμπειρία (λογιστής Α τάξης, εμπειρία σε ΔΕΥΑΒΚ ή ΝΠΙΔ, κλπ).

Πληροφορίες τηλ. 27550-24182

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε την ανακοίνωση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.