Εργασια

winamp wmp real qt

Προσλήψεις ΟΒΑ στην Πολεμική Αεροπορία

Με προκήρυξη που εξέδωσε σήμερα το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας προκηρύσσονται δεκατέσσερεις (14) θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο ενός (1) μέχρι τριών (3) ετών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα που καθορίζει η προκήρυξη και τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που αναφέρονται σε παρακάτω πίνακα καλούνται να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους αντίστοιχα, τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, έως την 3 Νοεμβρίου 2017

 

Οι οπλίτες που μπορούν να υποβάλλουην αίτηση θα πρέπει να υπηρετούν στις Μονάδες και να απολύονται οριστικά έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

 

Οι έφεδροι, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

 

Το ΓΕΑ/Β4 θα εκδώσει, μετά την ολοκλήρωση παραλαβής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, πίνακα απορριπτέων υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις

 

Οι έφεδροι που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα και θα κριθούν επανακατατασσόμενοι, καθώς και ένα ποσοστό 20% από τους υπεράριθμους, σε περίπτωση ύπαρξης υπεράριθμων υποψηφίων, θα ενημερωθούν με δική τους ευθύνη από την ιστοσελίδα του ΓΕΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.haf.gr

 

Οι οπλίτες ανακατατάσσονται την ημερομηνία που θα απολύονταν οριστικά από τις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας ή την καθοριζόμενη ημερομηνία επανακατάταξης των εφέδρων, στην περίπτωση που απολυθούν πριν την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

 

Οι έφεδροι επανακατατάσσονται την ημερομηνία που καθορίζεται με την ως άνω υπουργική απόφαση. 8. Σε περίπτωση διακοπής της ανακατάταξης ή επανακατάταξής τους για οποιοδήποτε λόγο, εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις που προβλέπονται για την απόλυση των οπλιτών που εκπληρώνουν στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση.

 

Δείτε τις ειδικότητες εδώ.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.