Εργασια

15.683 προσλήψεις στο Δημόσιο

"Μπαράζ" προσλήψεων στο Δημόσιο αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους σε φορείς όπως υπουργεία, ΔΕΚΟ, δήμους, νοσοκομεία, σωφρονιστικά ιδρύματα, μουσεία.

 

Οι περισσότερες προσλήψεις αφορούν σε προσωπικό που θα προσληφθεί στους ΟΤΑ είτε με μόνιμες συμβάσεις είτε με εποχικές. Παράλληλα, εκτός από τις τρεις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού που έχουν ανακοινωθεί, το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται άλλους τέσσερις διαγωνισμούς για 1.511 θέσεις.

 

Σε τέσσερις φορείς του Δημοσίου θα απορροφηθούν 53 μόνιμοι υπάλληλοι σύμφωνα με την προκήρυξη 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ. Το νέο προσωπικό θα προέρχεται από τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ και θα εργαστεί στην ΑΑΔΕ, στην ΑΕΜΥ Α.Ε., στο ΕΚΕΨΥΕ και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», θα γίνουν 48 προσλήψεις ΠΕ Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Ιατρών ειδικοτήτων Ακτινοδιαγνωστικής, Γενικής Ιατρικής, Ορθοπαιδικής, Παιδιατρικής, Οδοντιατρικής, ΠΕ Παιδοψυχιάτρων, ΠΕ Ψυχιάτρων, ΠΕ Λογοπεδικών και σε έλλειψη ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΠΕ Πληροφορικής και ΠΕ Ψυχολόγων. Τρεις προσλήψεις ΤΕ Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικού/Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και ΤΕ Νοσηλευτικής. Δύο προσλήψεις ΔΕ Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Διοικητικού (Γραμματέων) και ΔΕ Διοικητικού. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 22 Νοεμβρίου 2017.

 

Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.