Εργασια

Προσλήψεις Ιατρών στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Η ΔΕΗ Α.Ε, κατόπιν της υπ' αριθ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./127/24819/5.9.2017. Εγκριτικής Απόφασης της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ. 1 της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει, προκηρύσσει είκοσι δύο (22) θέσεις Ιατρών.

 

Με τους οποίους προτίθεται να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου ετήσιας διάρκειας, για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας προς τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ που εδρεύουν στους Νομούς του Πίνακα 1, εκ μέρους της ΕΣ.Υ.Π.Π ΔΕΗ, και ενίοτε προσ τρίτους, για λογαριασμό της ΕΞ.Υ.Π.Π ΔΕΗ.

 

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θέτει η κείμενη νομοθεσία, οι υποψήφιοι πρέπει να:

α. Είναι Ιατροί, μέλη Ιατρικού Συλλόγου.

β. Κατέχουν και ασκούν της ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο. Σε περίπτωση που δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποψήφιοι με την υπόψη ειδικότητα, θα ακολουθούνται οι προβλέψεις του Ν. 3850/2.6.2010, άρθρο 16, παρ.2.

γ. Έχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

 

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση EΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.