Εργασια

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 8.166 μονίμων στους δήμους

Σταδιακά σε τρεις φάσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για την συμμετοχή στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 8.166 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους υπ. αριθμός 3Κ/2018.

Ειδικότερα σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ υπ αριθμόν 3Κ/2018 οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είναι δύο ανάλογα με την κατηγορία των υποψηφίων και θέσεων.

Ειδικότερα για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 26 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 13 Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 20 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 7 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ. Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 8 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 23 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Οι προθεσμίες για την αποστολή της εκτυπωμένης μορφής της αίτησης -με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4- μέσω ταχυδρομείου έχουν ως εξής:

Για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ έως 16 Μαρτίου

Για την κατηγορία ΔΕ έως 12 Μαρτίου

Για την κατηγορία ΥΕ έως 27 Μαρτίου

 

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.