Εργασια

Πρόσληψη πτυχιούχου οικονομικών στο ΠαΠελ

Πρόσληψη πτυχιούχου οικονομικών, θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, με αντικείμενο "Διοικητική Υποστήριξη και Διαχείριση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου". 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την από 13/03.04.2018 Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών της 103ης Έκτακτης Συνεδρίασης, ανακοινώνει στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: Διαχείριση 25% των ΠΜΣ του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου και κωδικό αριθμό 0133, Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο, στην πόλη της Τρίπολης, με αντικείμενο "Διοικητική Υποστήριξη και Διαχείριση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου".

Απαιτούμενα τυπικά προσόντα:

- Κάτοχος Πτυχίου ΑΕΙ στους κλάδους Οικονομικών Επιστημών, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Θεωρητικών Επιστημών, Πολιτικών Επιστημών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (ΔΙΚΑΤΣΑ / ΔΟΑΤΑΠ όπου απαιτείται).

- Αποδεδειγμένη γνώση Αγγλικής γλώσσας, βάσει των κριτηρίων του ΑΣΕΠ.

- Αποδεδειγμένη γνώση χρήσης Η/Υ.

- Πιστοποιημένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε οικονομικό ή λογιστικό ή/και διοικητικό αντικείμενο δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα

- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (αφορά τους άρρενες υποψηφίους).

Καταληκτική ημερομηνία: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

 

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.