Εργασια

Πρόσληψη ενός ατόμου στη ΔΕΥΑΤ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως, ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο μηνών, συνολικού αριθμού ενός ατόμου.

 Β. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους (όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία. τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και Α.Φ.Μ, ΑΜΚΑ, ΔΟΥ, ΑΜ.ΙΚΑ) πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς, πλέον των δικαιολογητικών για απόδειξη των τυπικών προσόντων που αναφέρονται παραπάνω, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 α) Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής ταυτότητας,

 β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

 γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου,

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρωτόκολλο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς, Τρίπολη απευθύνοντας την στο Γραφείο Προσωπικού της Επιχείρησης (πληρ. κα Παπαφωτοπούλου Νίκη, τηλ. 2710237890 (εσωτ.115)).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα διαρκέσει τρεις (3) ημέρες, από την ημερομηνία της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων και την ιστοσελίδα της Επιχείρησης και συγκεκριμένα από Τρίτη 08-05-2018 έως και Πέμπτη 10-05-2018. 

 

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.