Εργασια

winamp wmp real qt

Προσλήψεις στη ΔΕΗ στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α'

ΔΕΗ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α'

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α' που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα} προσόντα

 

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ -ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ (Με καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας) 8 ΜΗΝΕΣ 1

ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 8 ΜΗΝΕΣ 2

ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 8 ΜΗΝΕΣ 2

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ/ΔΕΗ) «με ημερομηνία έκδοσης 30-03-2017» για την πρόσληψη σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) και αυτόνομους και τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής των νησιών (ΑΣΠ/ΤΣΠ) της ΔΕΗ ΑΕ» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου II του ανωτέρω Παραρτήματος.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΗΣΜ Α ΣΟΧ-ΔΕΗ 2-2018.pdf

 

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ.pdf

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ 30-3-2017.pdf

 

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από 09/06/2018 έως και 18/06/2018

 

ΠΗΓH: diakaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.