Εργασια

Σκουρλέτης: Έρχονται νέες προσλήψεις στους δήμους

Διαγωνισμό για την πρόσληψη 757 μόνιμων εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Dikaiologitika News.

O διαγωνισμός για την πρόσληψη 9.000 μόνιμων εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, θα συμπληρωθεί σύντομα με τη διενέργεια ενός δεύτερου διαγωνισμού, για 757 εργαζόμενους, στη βάση αιτημάτων των Δήμων που δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες για να υπαχθούν στον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

"Θέσαμε τέρμα σε μια διαρκή «πολιτική ομηρία» χιλιάδων εργαζομένων, δημιουργήσαμε μόνιμες θέσεις, θωρακίσαμε τους Δήμους με μέσα για να μην εξαναγκαστούν στη χρήση ιδιωτικών εταιριών σε έναν ευαίσθητο τομέα. Ένα άλλο κεφάλαιο είναι οι συμβασιούχοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα που απασχολούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις ίδιες θέσεις. Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η δέσμευση της Κυβέρνησης και της κ. Γεροβασίλη και η δική μου, είναι να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα διασφαλίζοντας τα εργασιακά δικαιώματα των ήδη εργαζομένων" ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Σκουρλέτης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.