Εργασια

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νέες θέσεις εργασίας

Η Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Α.Ε  μέλος του ομίλου ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ που έχει συσταθεί, προκειμένου να υλοποιήσει το έργο της πρότυπης διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναζητά προσωπικό.

 

 

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και προκειμένου, να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες, που αφορούν στην κατασκευή και λειτουργία του έργου, η εταιρεία σκοπεύει, να προσλάβει μηχανικούς και προσωπικό, που θα απασχοληθούν στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

 

Πιο συγκεκριμένα ζητούνται:

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα εντός δέκα ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας στη διεύθυνση Τ.Θ 139 Τρίπολη ή ηλεκτρονικά στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια και θα προτιμηθούν υποψήφιοι, που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Πηγή: ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.