Εργασια

Μέχρι την Πέμπτη αιτήσεις για προσλήψεις ΑΔΜΗΕ

Μέχρι την Πέμπτη (19/7) έχουν διορία όσοι ενδιαφέρονται για την προκήρυξη του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Ειδικότερα, ο ΑΔΜΗΕ θα προχωρήσει στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 169 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του.

Οι προσλήψεις θα αφορούν τον νομό Αττικής αλλά και τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Λακωνίας  και Λάρισας.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, πτυχιούχοι πληροφορικής, αναλυτές – προγραμματιστές, διοικητικοί – οικονομικοί, ηλεκτροτεχνικοί δικτύων, κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο κεντρικό κατάστημα της ΑΔΜΗΕ (Δυρραχίου 89 & Κηφισού, Τ.Κ. 104 43).

Δείτε εδώ την ανακοίνωση για τις προσλήψεις, την αίτηση που πρέπει να υποβάλλεται και τους πίνακες με τις θέσεις

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.