Εργασια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ: Ανακοινώνονται οι προκηρύξεις

Την Πέμπτη (11/02) θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου για τις τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" του ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

 

Tην Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, στις 14:30, στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Νίκης 5-7), ο Υπουργός Γιώργος Σταθάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Παναγιώτης Κορκολής, η Ειδική Γραμματέας ΕΤΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα και ο Ειδικός Γραμματέας ΕΚΤ Γιώργος Ιωαννίδης, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη δημοσίευση των προσκλήσεων για τις τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" του ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

ΠΗΓΗ: http://businesslab.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.