Εργασια

ΠΓΝΠ: Ζητούνται διοικητής και αναπληρωτής

Ζητούνται διοικητής και αναπληρωτής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια".

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (17/8) στην Διαύγεια, η υπουργική απόφαση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την κάλυψη των θέσεων του διοικητή και του αναπληρωτή διοικητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», με υπογραφή του υπουργού Υγείας και του αναπληρωτή του, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη.

Η απόφαση αφορά όχι μόνο το ΠΓΝΠ αλλά και την κάλυψη παρόμοιων θέσεων στα νοσοκομεία Αθηνών «Ελενα Βενιζέλου - Αλεξάνδρα», στο διασυνδεόμενο Παθολογικό Νοσοκομείο Σπηλιοπούλειο «Η Αγία Ελένη», στο «Λαϊκό» Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Εβρου, με αρμοδιότητα στην οργανική μονάδα της έδρας στην Αλεξανδρούπολη.

Να σημειωθεί ότι στα μέσα Ιουλίου, καθήκοντα διοικητή του ΠΓΝΠ, είχε αναλάβει προσωρινά η διοικήτρια του Νοσοκομείου Αιγίου Παναγούλα Μαμμή, μετά την παραίτηση του Θεόδωρου Πισιμίση.

Όπως σημείωσε στην «Π» ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης, η κ. Μαμμή εκτελούσε παράλληλα καθήκοντα, αφού διατηρεί ακόμα τη θέση της διοικήτριας του νοσοκομείου Αιγίου. Ωστόσο, με την προκήρυξη της θέσης του διοικητή στο ΠΓΝΠ, η κ. Μαμμή έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, όπως είπε ο κ. Κωστακιώτης.

 

Πηγή: pelop.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.