Εργασια

Πρόσληψη συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας

Γνωστοποίηση πλήρωσης τριών θέσεων ειδικών συμβούλων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ 

Την πλήρωση τριών (3) θέσεων ειδικών συμβούλων για την κάλυψη των αναγκών α) του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας σε συνεργασία με το Γραφείο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, β) του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αργολίδας σε συνεργασία με το Γραφείο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και γ) του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας σε συνεργασία με το Γραφείο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. 

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη θητεία του οικείου Αντιπεριφερειάρχη και θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 243 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α ́/7-6-2010) «Νέα 

Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης– Πρόγραμμα Καλλικράτης» όπως ισχύουν. 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν : 

 Πτυχίο ή δίπλωμα Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής ή 

 Ειδίκευση σε επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία ανάλογη με τα αντικείμενα στα οποία θα απασχοληθούν. Επίσης, η ειδίκευση ή η εμπειρία αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανόμενων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας ή από την ιδιότητά τους ως πρώην αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

 Θα προτιμηθούν οι υποψήφιοι κάτοχοι τίτλων σπουδών πολιτικών μηχανικών με μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη και τεχνολογία των υλικών, πολιτικών μηχανικών και μηχανικών ορυκτών πόρων με μεταπτυχιακές σπουδές στην περιβαλλοντική μηχανική και τέλος κάτοχοι τίτλων σπουδών νομικών επιστημών. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.