Εργασια

ΟΑΕΔ: Aνοιξε η πλατφόρμα για το έκτακτο επίδομα ανεργίας

Ανοιξε σήμερα στις 5 το απόγευμα η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ για το έκτακτο επίδομα εποχικά εργαζομένων στον τουρισμό και επισιτισμό χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης.

Η καταβολή της έκτακτης μηνιαίας αποζημίωσης θα πραγματοποιείται στις αρχές του μήνα που ακολουθεί κάθε πλήρη συνεχόμενο μήνα εγγεγραμμένης ανεργίας. Για τον Ιούνιο θα καταβληθεί εντός του πρώτου 15νθημερου του Ιουλίου και για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα καταβληθεί εντός του πρώτου 10ημερου του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Ειδικότερα οι δικαιούχοι καλούνται να επικαιροποιήσουν τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) που είναι ήδη καταχωρισμένος στον ΟΑΕΔ και να αποδεχτούν προτυποποιημένη υπεύθυνη δήλωση που αναφέρει ότι 1) παραμένουν άνεργοι, 2) από την σύμβασή τους δεν υπάρχει υποχρέωση επαναπρόσληψης κατά τις ισχύουσες διατάξεις και 3) σε περίπτωση ανάληψης εργασίας θα ενημερώσουν αμέσως τον ΟΑΕΔ.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.