Εργασια

ΕΣΠΑ: Αύξηση του προϋπολογισμού για το πρόγραμμα "ΕΤΕ"

Την αύξηση του προυπολογισμού προγράμματος του ΕΣΠΑ "Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών" προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

 

 Συγκεκριμένα εκδόθηκε η απόφαση για την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων για τη δράση «Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» του ΕΣΠΑ 2014–2020. Η τροποποίηση αφορά στην αύξηση του συνολικού προυπολογισμού του προγράμματος από 70 σε 90 εκ ευρώ, με ανάλογη κατανομή στις περιφέρειες, καθώς και σε τροποίηση στους τρόπους εξόφλησης δαπανών υλοποίησης. Αναλυτικές πληροφορίες για τις τροποποιήσεις δίνονται στο αρχείο της απόφασης με τα σημεία τροποποίησης καθώς και στην τ3η τροποποιημένη πρόσκληση με τα παραρτήματά της, που έχει αναρτηθεί στην παρουσίαση του προγράμματος "Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών" στο espa.gr 

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.