Εργασια

7 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά επτά (7) ατόµων, για την αντιµετώπιση επειγουσών, εποχικών και εκτάκτων αναγκών.

 

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δίµηνης διάρκειας, συνολικά επτά (7) ατόµων, για την αντιµετώπιση επειγουσών, εποχικών και εκτάκτων αναγκών κατά τη θερινή περίοδο έτους 2016, στη ∆ιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που εδρεύει στη Σπάρτη του Νοµού Λακωνίας και συγκεκριµένα του εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

1 ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργου
2 ∆Ε Οδηγών
4 ΥΕ Εργατών


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ


Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, στη Γραµµατεία της ∆/νσης ∆ιοικητικού-Οικονοµικού της ΠΕ Λακωνίας, η οποία βρίσκεται στη Σπάρτη, στον 1 ο όροφο του ∆ιοικητηρίου, 2ο χλµ Ε.Ο Σπάρτης –Γυθείου. Πληροφορίες: Ελένη Αραχωβίτη-Παναγιωτίτσα Ανδρεάκου (τηλ 2731363188 -190). Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι (05) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά ) και αρχίζει από την εποµένη ηµέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστηµα της υπηρεσίας.


Φορέας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Τύπος Πράξης Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων με διαγωνισμό ή επιλογή στις οποίες περιλαμβάνονται και οι προκηρύξεις για επιλογή και πλήρωση θέσεων διευθυντικών στελεχών των ΝΠΔΔ, φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και των επιχειρήσεων και φορέων των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού


Σχετικά Αρχεία ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Έντυπα ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 3

 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.