Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Επιτελους υπεγραφη το εργο αναδασμου Κανδηλας"

"Από το 2015 με παρεμβάσεις μου στη Βουλή πιέζω να υλοποιηθούν επιτέλους και οι "Υπολειπόμενες εργασίες αναδασμού Κανδήλας", τόνισε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μέσω ανακοίνωσης.

Τατουλης: Ψαξτε τον δευτερο και τον τριτο (video)

Την πρώτη του Συνέντευξη Τύπου για το 2019 παραχώρησε σήμερα Τετάρτη (16/1), ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. 

Nεα υποψηφιοτητα με τον Σμυρνιωτη

Ο Ειρηναίος Αναστ. Χριστόφιλος, ένας ακόμα νέος άνθρωπος, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης μας στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

"H Τοπικη Αυτοδιοικηση να παρεμβαινει, λυνοντας προβληματα"

"Ο Ελληνικός λαός περιμένει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση να παρεμβαίνει λύνοντας χρόνια προβλήματα και όχι πισωγυρίσματα με αδιέξοδες στρατηγικές και πολιτικές", επισήμαναν σε ανακοίνωσή τους μέλη του Δ.Σ. ΕΝΠΕ.

"Υποδειγματικο εργο η Οικονομικη Επιτροπη της Περιφερειας"

Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του για το σπουδαίο έργο της Οικονομικής Επιτροπής εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προς την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, τα μέλη της και τα στελέχη των υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.