Πολιτικη

winamp wmp real qt

Παπαηλιου για Λευκωμα Γορτυνιακων Δημοτικων Τραγουδιων (photos)

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά την εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος  για τα γορτυνιακά δημοτικά τραγούδια του Κώστα Παυλόπουλου στα Λουτρά της Ηραίας (18.8.2018), απηύθυνε χαιρετισμό.

"Οι "εμμονες" του κ. Παυλη κρατουν τον Δ. Τριπολης ομηρο" (photos)

Σε ακόμα μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος, ανέδειξε μία σειρά θεμάτων που απασχολούν σοβαρά την τοπική μας κοινωνία και σχετίζονται άμεσα με τις αρμοδιότητες του Δήμου Τρίπολης.

Τελος απο αυριο στη μνημονιακη εποχη

Η Ελλάδα βγαίνει αύριο από το τελευταίο εκ των τριών μνημονίων, ελπίζοντας να επιστρέψει στην κανονικότητα και στις διεθνείς αγορές μετά από την οκτάχρονη κρίση.

"Η Κυβερνηση να δωσει λυσεις στο προβλημα των κοκκινων δανειων"

Την πρότασή του για να δοθούν λύσεις στο πρόβλημα των κόκκινων δανείων εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την τελετή εγκαινίων της 48ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας.

Τεγεα: Δεσμευσεις για αναβαθμιση του Παρκου (photos)

"Ο λαός έχει χορτάσει από λόγια" ανέφερε κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 48ης Εμπορικής Έκθεσης Τεγέας, στις 14 Αυγούστου 2018, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης..

Τσιαμουλος: Βοηθωντας τον Αστερα, βοηθαμε την πολη

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, "Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος, στις 14 Αυγούστου 2018, σχετικά με τα θέματα που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στις 10 Αυγούστου