Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Συγκεκριμενο Μ.Μ.Ε ειναι το μεγαλυτερο σκανδαλο της Περιφερειας"

Σε έντονο ύφος, "επιτέθηκε" στη μείζονα αντιπολίτευση αλλά και σε μέσο μαζικής ενημέρωσης, που, όπως είπε, αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο κ. Πέτρος Τατούλης.

"Με τον προϋπολογισμο του '18 η κυβερνηση εξαπατα τους πολιτες" (video)

"Με τον προϋπολογισμό του '18 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπατά κι υποτιμά τους πολίτες!Κλείνουν ήδη 3 χρόνια στην εξουσία και υπογράφουν τα πάντα για να διατηρηθούν σ' αυτή αδιαφορώντας για τον πόνο, τα βάρη και την αδικία που φορτώνουν στους Έλληνες, φτωχοποιώντας τους μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και διαλύοντας τη μεσαία τάξη".

Bλασης: "Η κακη προσβασιμοτητα απειλει τις Ι.Μ. του Λουσιου"

Την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για να προστατευθούν οι Ιερές Μονές στο φαράγγι του Λούσιου σε περίπτωση πυρκαγιάς ζήτησε με σχετική ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτη, ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης.

"Η ΔΕΗ οφειλει 20εκ.€ στην Αρκαδια απο το 2012"

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη σχετικά με την καταβολή των οφειλόμενων κονδυλίων στην Αρκαδία από τη ΔΕΗ, κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Τατουλη: "Η ΝΔ μια καινουρια δυναμικη πλειοψηφια"

Άρθρο της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών (EUW) και Νομικού, Εύης Τατούλη, δημοσίευσε η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" στο πλαίσιο του διαλόγου που άνοιξε η εφημερίδα μεταξύ επιφανών στελεχών της ΝΔ ενόψει του 11ου συνεδρίου του κόμματος.