Πολιτικη

winamp wmp real qt

Αποζημιωσεις για την ανομβρια ζητει η Περιφερεια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διεκδικήσει τη δυνατότητα ένταξης στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ ή των ΠΣΕΑ (μέσω του κρατικού προϋπολογισμού) όλων των αγροτών που θα πληγούν από την ανομβρία κατά τη φετινή ελαιοκομική περίοδο.

Σε τραγικη κατασταση τα κεντρα υγειας στη Γορτυνια

Σε τραγική κατάσταση έχουν οδηγηθεί τα κέντρα υγείας στο Δήμο Γορτυνίας, στην Αρκαδία με οδυνηρές συνέπειες τόσο για το ιατρικό-νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό όσο για τους κατοίκους της περιοχής.

Νεος ανασχηματισμος της Κυβερνησης ενοψει

Παράθυρο για ανασχηματισμό αφήνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ εκφράζει την ικανοποίηση του για το ταξίδι στις ΗΠΑ και την συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Κινδυνος ελαιοδενδρων στην Πελοποννησο

Κατά  τη  φετινή  χρονιά  και  συγκεκριμένα μετά το μήνα Ιούλιο  έως και  σήμερα  παρατηρήθηκαν  φαινόμενα  ανομβρίας  στις περισσότερες  περιοχές  όπου καλλιεργούνται ελαιόδενδρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα "υπεροχα" αγγλικα του Τσιπρα! (video)

Έχουμε φάει την καμήλα και μείναμε στην ουρά... είπε είπε ο πρωθυπουργός ενώ προφανώς ήθελε να μεταφέρει την ελληνική έκφραση "φάγαμε το γάιδαρο, μας έμεινε η ουρά".

Δυο debate για την ηγεσια της κεντροαριστερας

Η αρμόδια επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο, αποφάσισε τη διεξαγωγή δύο debate ανάμεσα στους υποψήφιους για την ηγεσία του νέου φορέα.