Πολιτικη

Απορριπτική απόφαση Σκουρλέτη για την Ελληνικός Χρυσός

Απορρίφθηκε με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη η αίτηση θεραπείας που είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.

 

Απορρίφθηκε με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη η αίτηση θεραπείας που είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός ζητώντας να ανακληθεί προηγούμενη απόφαση του υπουργού, η οποία εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2016 και προέβλεπε την επιστροφή του Προσαρτήματος Τεχνική Μελέτη Μεταλλουργικής Μονάδας Χαλκού, Χρυσού και Θειϊκού Οξέος Μαντέμ Λάκκου".

 

Η εταιρεία μεταξύ άλλων προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η προσβαλλόμενη απόφαση προσκρούει στο δεδικασμένο της απόφασης 3191/2015 του Συμβουλίου της Επικρατείας, αντίθετα στην απορριπτική του υπουργού τονίζεται ότι «εκδόθηκε ακριβώς σε συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣτΕ».

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.