Πολιτικη

Στα ύψη η κόντρα Β. Κυνουρίας με την Περιφέρεια

Ψήφισμα-δριμύ κατηγορώ κατά της διοίκησης Τατούλη με αφορμή την φετινή ελαιοπαραγωγή στον δήμο της ορεινής Αρκαδίας!



Σε υψηλούς τόνους η διαπαραταξιακή επιτροπή που συστήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας κατηγορεί την Περιφέρεια για την εφετινή ελαιοπαραγωγή.

«Διαμαρτυρόμαστε έντομα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την καθιστούμε αποκλειστικά υπαίτια για την καταστροφή της λειψής από την ακαρπία φετινής παραγωγής ελιάς και λαδιού του Δήμας», αναφέρεται σχετικά.

Πρόκειται για ζήτημα που αφορά τη δακοκτονία και τις καταστροφές στην φετινή παραγωγή λαδιού στη Βόρεια Κυνουρία.

Η διαπαραταξιακή επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας και η οποία αποτελείται από τους Δημοτικούς Συμβούλους Χονδρολέο Ιωάννη, Παινέση Γρηγόριο, Καμπύλη Άγγελο και Αδάμη Παναγιώτη, συνεδρίασε  στο γραφείο του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Μαντά και παρουσία του, αποφάσισε τη σύνταξη και αποστολή ψηφίσματος, μέσω του οποίου διαμαρτύρονται έντονα προς την Περιφέρεια και την καθιστούν υπάιτια για την καταστροφή της φετινής παραγωγής λαδιού στην Β. Κυνουρία

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ανέβηκαν ξανά οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές και συγκεκριμένα για το πρόστιμο που αφορά τα έργα στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά ότι αναφέρει το ψήφισμα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.