Πολιτικη

Τατούλης "μαινόμενος"... (βίντεο)

Ο κ. Τατούλης, σ' έντονο ύφος, τοποθετούμενος σε σχέση με μια αλλαγή του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας, ανέφερε πως λαϊκιστές και "άσχετοι", οδηγούμενοι από τις Ερινύες του παρελθόντος τους (!), προτείνουν πράγματα αβάσιμα, με ανεύθυνο τρόπο.

 

Επίσης, αναρωτήθηκε, ποια είναι αυτά τα αμαρτωλά έργα στα οποία αναφέρεται η αντιπολίτευση και κάλεσε όποιον έχει συγκεκριμένα στοιχεία να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές.

 

Τέλος, είπε, μεταξύ άλλων, πως η Αρχή αποφασίζει και η Αντιπολίτευση, ειδικά εφόσον είναι μονίμως αρνητική απέναντι στις προτάσεις της Αρχής, απλώς εξαπατά τους πολίτες για να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις, χωρίς προσπάθεια και κόστος.

 

Κατηγόρησε δε την Αντιπολίτευση πως δεν ξέρει καν τι σημαίνει "Πρόγραμμα"...

 

Αν απορείτε που δεν καταγράφουμε και τις όποιες απαντήσεις της Αντιπολίτευσης, ως οφείλουμε, αυτό συμβαίνει διότι δεν υπήρξαν κάποιες, παρά μόνο αφηρημένες γενικότητες...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.