Πολιτικη

Nικολάκου: "Αλλάζουμε όψη στην Λακωνία" (βίντεο)

Το δέκατο πέμπτο θέμα, που είχε.."προκαλέσει" την διακοπή του Περιφερειακού Συμβουλίου, συζητήθηκε και πάλι απόψε.

 

Το θέμα αυτό αφορά πρόταση για χρηματοδότηση απ' το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 της β' φάσης (phasing) του έργου της βελτίωσης της οδού Γυθείου-Αρεόπολης-Γερολιμένα, κατά τμήματα.

 

Η συμπολίτευση χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο έργο, ως προς την πρώτη του φάση, "υποδειγματικό" και αποδίδει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σε ..."αλλεργία" των περιφερειακών συμβούλων, όταν ακούγονται συγκεκριμένα ονόματα εταιρειών κατασκευής, όπως αυτό της "ΚΑΣΤΑΤ".

 

Η αντιπολίτευση, σε γενικές γραμμές, κατηγορεί την περιφερειακή Αρχή για υιοθέτηση δυο μέτρων και δυο σταθμών, σε σχέση με την υλοποίηση των έργων υποδομής.

 

Η κ. Νικολάκου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικράτησε στο προηγούμενο συμβούλιο, εγκαλώντας το Προεδρείο αφού επιτρέπει σε μέλη της αντιπολίτευσης να προβαίνουν σε χαρακτηρισμούς που δεν σηκώνουν καν συγγνώμη!

 

Επίσης, η κ. Νικολάκου σχολίασε την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα", κ. Πατσαρίνου, στα μέσα ενημέρωσης, ενώ για το ίδιο το έργο είπε πως είναι κι αυτό ένα απ' τα πολλά έργα που αλλάζουν την όψη της Λακωνίας και "σπάνε" την απομόνωσή της.

 

 

Στη φωτογραφία, ειδυλλιακή άποψη του Γερολιμένα...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.