Πολιτικη

Aς περιμένουν λίγο τα αδέσποτα...

Το καταφύγιο για  τα πολλά αδέσποτα ζώα, της πόλης, δημιούργησε μια μίνι αντιπαράθεση στο Δ.Σ., καθώς μερίδα της αντιπολίτευσης πρότεινε ν' αναβληθεί το θέμα, προκειμένου να διερευνηθεί αν ο χώρος που προκρίνεται, πληρεί όντως τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος.

 

Η πλειοψηφία αντέτεινε πως έχουν ακολουθηθεί όλες οι προσήκουσες διαδικασίες.

 

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Σταματόπουλο και εφόσον η πρόταση είναι εισήγησή του, θεωρεί πως είναι επαρκής.

 

Ο κ. Τζιούμης ανέφερε πως είναι μεγάλο το ποσό της απευθείας ανάθεσης, για τα 9 έτη και ρώτησε με ποια κριτήρια οι άλλες δύο προτάσεις για χώρους κρίθηκαν ακατάλληλες.

 

Ο κ. Σταματόπουλος είπε πως υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους εκρίθησαν ακατάλληλοι οι άλλοι χώροι.

 

Ο κ. Δήμαρχος συμφώνησε πως η εισήγηση πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, άρα να συμπληρωθεί με περισσότερα στοιχεία, σχετικά με την ακριβή διαδικασία που ακολουθήθηκε.

 

Ο κ. Παυλής πρότεινε να γίνουν οι μετατροπές στην εισήγηση και να μοιραστούν στους επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος, καθώς είναι προφανές πως η έγκριση ή όχι, θα επηρεάσει και τον προύπολογισμό του επομένου έτους αλλά και το προσεχές τεχνικό πρόγραμμα.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε πως πρέπει να φροντίσει η Δημοτική Αρχή να πάρει την άδεια χρήσης του χώρου και "Να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, επιτέλους".

 

Μετά από συζήτηση, το Δ.Σ. κατέληξε να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο συμβούλιο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.