Πολιτικη

winamp wmp real qt

Πνευματικός σε Τατούλη: "Είσαι ψεύτης!" (video)

Το μέτωπο που άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης (23/11) στην Τρίπολη έχει και συνέχεια...

Και μάλιστα σε πολύ υψηλούς τόνους. Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός γνωρίζοντας για τις νέες τοποθετήσεις του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη σήκωσε το γάντι και απάντησε.

"Εμείς δεν έχουμε κατηγορηθεί ποτέ ότι έχουμε δώσει δουλειές σε συγγενικά μας πρόσωπα", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πνευματικός αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του Περιφερειάρχη, χωρίς όμως να τον κατονομάσει.

"Να είστε προσεκτικοί εκεί στο "σουλτανάτο" της Περιφέρειας. Ούτε τα εκλογικα δικαιωματα δεν έχετε αν γίνουν εκλογές σε ένα χρόνο...», τόνισε επίσης ο δήμαρχος Κορινθίων ο οποίος απαντώντας στις αιτιάσεις που έκαναν λόγο για αντιδημοκρατική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου.

"Η Δημοκρατία έχει κανόνες", είπε ο κ. Πνευματικός προσθέτοντας ότι παράνομα ο πρόεδρος του Συμβουλίου αγνόησε εκλεγμένους δημάρχους και δεν τους έδωσε τον λόγο.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.