Πολιτικη

winamp wmp real qt

Ανάρτηση με πολλές αιχμές από Σμυρνιώτη

Μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τρίπολης τοποθετείται με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο που ορίστηκε για το βράδυ της Παρασκευής, 2 Δεκεμβρίου."Δεν είναι αστείο να ορίζεται Δημοτικό Συμβούλιο με το σημαντικό θέμα των εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς μέρα που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με σημαντικότατα θέματα για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης;", αναρωτιέται στην τοποθέτησή του ο πρωην δήμαρχος Τρίπολης.

Και προσθέτει αφήνοντας σαφείς αιχμές: "Δεν το ήξεραν - η πρόσκληση για το Συνέδριο έχει κυκλοφορήσει εδώ και τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο - ή επιδιώκουν να περάσουν το θέμα "νύχτα" για να συνεχιστεί χωρίς αντιδράσεις ο με το αζημίωτο "εκπολιτισμός" ημών των "ιθαγενών" από τον επί των πολιτιστικών "άμισθο" δημαρχιακό σύμβουλο - κατά δήλωση του ιδίου του κ. Παυλή;

Υ.Γ. Δεν έχω κάτι με τον κ. σύμβουλο αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να προβληματιστεί με το γεγονός ότι έχουν γίνει - προφανώς με εισήγησή του - εκδηλώσεις που στοίχισαν περίπου 500 ευρώ ανά θεατή - πέρυσι το Πάσχα - ή αυξήθηκε το κόστος τους κατά 10000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο - Άλωση 2016 με διευθυντή ορχήστρας-χορωδιών τον ίδιο και ηχητικά από Αθήνα σε σχέση με την Άλωση 2015 με το Γιάννη Μαρκόπουλο και ηχητικά από Τρίπολη".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.