Πολιτικη

Στα κάγκελα για τα απορρίμματα ο δήμαρχος Κορίνθου

Καλεί αυτοδιοικητικούς, φορείς και πολίτες σε συνάντηση για λήψη αποφάσεων με σκοπό τον συντονισμό των δράσεων.



Το μέτωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον δήμο Κορινθίων για το "καυτό" ζήτημα των απορριμμάτων παραμένει ορθάνοιχτο όπως αποδείχθηκε και στην κρίσιμη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αλέξανδρος Πνευματικός, αποφάσισε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο προαναγγέλοντας για μεθαύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου συνάντηση-συζήτηση με σκοπό τη λήψη αποφάσεων!

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός καλεί σε συνάντηση – συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7.00 μμ στο θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, Κολιάτσου 32 , Αυτοδιοικητικούς , Φορείς και Πολίτες, για ενημέρωση – λήψη αποφάσεων και συντονισμό δράσεων", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.