Πολιτικη

Δημοκρατική Συμπαράταξη Αρκαδίας για εκλογές Οκονομικού Επιμελητηρίου

Το Νομαρχιακό τμήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  του Νομού Αρκαδίας, χαιρετίζει τη νίκη του συνδυασμού Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων, που στήριξε στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη των νέων οργάνων Διοίκησης στο Οικονομικό επιμελητήριο Ελλάδας.

 

Η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων νίκησε και στο Νομό Αρκαδίας αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Συσπείρωσε τις επιστημονικές και προοδευτικές δυνάμεις του Δημοκρατικού χώρου, που θεωρούν ότι η Οικονομική Επιστήμη πρέπει να στοχεύει μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής οικονομικής δραστηριότητας ως μέσου  εξυπηρέτησης των συλλογικών και ατομικών αναγκών  και όχι στη μονοσήμαντη μεγιστοποίηση του κέρδους.

 

Στην Αρκαδία: 

 

Στην  κάλπη για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Συμβουλίου των Αντιπροσώπων,  η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων σε σύνολο 127 εγκύρων,  έλαβε τα 72 ψήφους ποσοστό 57%. Η παράταξη του Συντηρητικού  χώρου ΔΗ.ΚΙ.Ο, έλαβε 40 ψήφους, ποσοστό 31%. Διαφορά 26%. Η παράταξη που στήριξαν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έλαβε δύο Ψήφους.

 

Στην κάλπη για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης στην Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων έλαβε σε σύνολο 127 εγκύρων, 65 ψήφους. Η ΔΗ.ΚΙ.Ο 50 και η παράταξη που στήριξαν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πέντε ψήφους.

 

 

Θερμά συγχαρητήρια, σε όλους τους οικονομολόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια της Νίκης για την ευπρέπεια, το δυναμισμό  και την αποτελεσματικότητα, που επέδειξαν στην εκλογική διαδικασία.

 

Στο συμπατριώτη μας Νίκο Τσιαμούλο που εξελέγη στην Τοπική Διοίκηση, του ευχόμαστε καλή δουλειά.

 

Οι εκλεγέντες στη συνέλευση των Αντιπροσώπων θα ανακοινωθούν μετά την Πανελλαδική καταμέτρηση των ψήφων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.