Πολιτικη

"Μεγαβουνιώτικο"... μπουρλότο στο δημοτικό συμβούλιο! (photos)

Γι' άλλη μια φορά, η ένταση οδήγησε σε διακοπή του δημοτικού συμβουλίου, καθώς ο κ. Πρόεδρος είπε σε έναν απ' τους παριστάμενους να αποχωρήσει και αυτός αρνήθηκε.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κ. Λυμπερόπουλο, Πρόεδρο της κοινότητας της Δόριζας.

 

Τελικά, μετά από παραινέσεις και απ' την πλευρά συμβούλων της αντιπολίτευσης, ο κ. Λυμπερόπουλος αποχώρησε αλλά η ένταση συνεχίζει να είναι ευδιάκριτη, λόγω και της προϊούσας κούρασης των συμβούλων..

 

 

Πάντως, είναι χαρακτηριστικό πως αυτά τα γεγονότα ήταν αποτέλεσμα της άρνησης του Προεδρείου να συζητηθεί πρώτα το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, λόγω και της παρουσίας των πολιτών, κάτι που συνηθίζεται σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια για πρακτικούς λόγους.

 

Απόψε, όμως, ο κ. Κακλαμάνος φαινόταν αποφασισμένος να κρατήσει τη σειρά των θεμάτων όπως αυτά αναγράφονται στην πρόσκληση.

 

Τελικά, δήλωσε πως το θέμα των απορριμμάτων θα συζητηθεί σε λίγο, μετά απ' το τελευταίο θέμα που εμπλέκει υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

Ο κ. Λυμπερόπουλος προσπάθησε να ξαναπάρει θέση στην αίθουσα, καθώς ξεκίνησε η συζήτηση για το θέμα των σκουπιδιών.

 

Αυτό δεν έγινε αποδεκτό απ' τον κ. Κακλαμάνο.

 

Ο κ. Τζιούμης συνηγόρησε υπέρ της παραμονής του κ. Λυμπερόπουλου στην αίθουσα, το ίδιο και οι κυρίες Ζαμπαθά και Εικοσιδέκα.

 

 

Φυσικά, ακολούθησε οχλαγωγία, αντεγκλήσεις, αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και...τα γνωστά και μη εξαιρετέα...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.