Πολιτικη

Και μη... χειρότερα!

O Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

 

Ο πάλαι ποτέ "ζεν πρεμιέ" της ελληνικής τηλεόρασης και νυν δήμαρχος Στυλίδας, αποφάσισε να διεκδικήσει ανώτερα αξιώματα...

 

Βεβαίως, αν θέσει και πάλι υποψηφιότητα ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μπακογιάννης, δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο.

 

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε πει, πλειστάκις, πως η τάση της εποχής ευνοεί αντίστοιχες κινήσεις, εκ μέρους ατόμων, με αναγνωρισιμότητα, που δεν χαρακτηρίζονται ως "επαγγελματίες πολιτικοί".

 

Επίσης, είναι βέβαιο πως περιπτώσεις όπως αυτή του Α. Γκλέτσου, δεν προσφέρουν καμία ανανέωση στο "κουρασμένο" πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, μάλλον το αντίθετο καταφέρνουν.

 

Είναι γνωστές, άλλωστε, οι αντιδραστικές και οι, ηπίως χαρακτηριζόμενες, εθνικιστικής φύσεως θέσεις του εν λόγω δημάρχου...

 

Πάντως, αν...εκλεγεί, φανταζόμαστε πως θα καταργήσει τα διόδια στην Περιφέρειά του ή, τουλάχιστον, θα σπάσει τις μπάρες!

 

Στη φωτογραφία, ένα "έξοχο" δείγμα λαϊκισμού: Ο Αποστόλης κάνει το σταυρό του και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Μητροπολίτης....Συγγνώμη, Περιφερειάρχης....

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.