Πολιτικη

H κοτοφωλιά και τα...κλωσσόπουλα!

 

Ο κ. Κώστας Λυμπερόπουλος, Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δόριζας, χαρακτήρισε "δικτατορία" τον τρόπο που διοικεί η δημοτική αρχή την Τρίπολη, ενώ κατέφυγε και σε...παρομοιώσεις, ορθινολογικού χαρακτήρα!

Ο κ. Λυμπερόπουλος, πλαισιωμένος απ' τους κ. Τσιουμπρή και Φράγκο ως εκπροσώπους των πολιτών της περιοχής, αναφέρθηκε στο συμβούλιο, χαρακτηρίζοντάς το "κοτοφωλιά" και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφία "κλωσσόπουλα", πλην του κυρίου Κακλαμάνου, για τον οποίο επεφύλασσε τον χαρακτηρισμό 'κόκορας"...

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λυμπερόπουλος παρότρυνε τον κ. Κακλάμάνο να παραιτηθεί και να ξαναγίνει...διαιτητής, είπε πως αν υπήρχε δικαιοσύνη δεν θα υπήρχε δημοτικό συμβούλιο (!), ενώ δήλωσε βέβαιος πως η προσωρινή λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων που υπερψήφισε η πλειοψηφία στο συμβούλιο, δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Ζήτησε και συγγνώμη από εμάς, τους δημοσιογράφους, γιατί δεν...διέλυσε το συμβούλιο!

 

Μάλιστα, δήλωσε πως για κάθε ένα απορριμματοφόρο που θα ξεφορτώνει σκουπίδια στον εν λόγω χώρο του "Μεγαβουνίου", αυτός θα αναλαμβάνει τα έξοδα για τα επόμενα δύο!

 

Επίσης, αναφορικά με τον κ. Κακλαμάνο, είπε πως "Σαν Τάσος, ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου, αλλά σαν Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι, πλέον, ο μεγαλύτερος εχθρός μου."

 

Απ' την πλευρά του, ο κ. Τσιουμπρής, που, ειρήσθω εν παρόδω, είχε πριν από εβδομάδες τη γνωστή κόντρα με τον Αντιδήμαρχο, κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου, δήλωσε πως δεν θα προλάβει η δημοτική αρχή να ολοκληρώσει το έργο, ενώ ζήτησε συγγνώμη απ' τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν επί 3 ώρες στο τελευταίο συμβούλιο.   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.