Πολιτικη

Αυτοψία Παυλή σε αποχετευτικό έργο στο Ελαιοχώρι (photo-video)

Ο δήμαρχος Τρίπολης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνη και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Παπαδημητρίου και Γεωργανόπουλο επιθεώρησε το αποχετευτικό έργο.



Την πορεία του αποχετευτικού έργου στο Ελαιοχώρι, το οποίο διενεργεί η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Τρίπολης, διαπίστωσε την Τρίτη ο δήμαρχος της πόλης.


Ο κ. Παυλής, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της επιχείρησης κ. Καρώνη και τους Αντιδημάρχους Παπαδημητρίου και Γεωργανόπουλο είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον επικεφαλής του έργο το οποίο βαίνει προς ολοκλήρωση.



Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος χαρακτήρισε το 2017 έτος τομή για τις κοινότητες του δήμου Τρίπολης με αφορμή και την πρόσφατη έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του τεχνικού προγράμματος της νέας χρονιάς.



Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Γιάννης Μέγγος, πρόεδρος της τοπικής κοινόπτητας ,ο οποίος στάθηκε στο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει εφέτος με την ακαρπία στα ελαιόδεντρα.



Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαιοχωρίου Δημήτρη Σκλιμπόση.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.