Πολιτικη

"Mέχρι τέλος Φεβρουαρίου, θα δοθούν όλες οι αποζημιώσεις"

 

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου στην Τρίπολη, όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει σε ημερίδα-συζήτηση περί αγροτικών θεμάτων.

Ο κ. Αποστόλου είπε, επίσης, πως σκοπός του Υπουργείου είναι να δώσει αποφασιστική ώθηση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής μέσω διαρθρωτικών μέτρων.

Σε σχέση με τις οφειλές των αγροτικών συνεταιρισμών προς το κράτος-οφειλές που δημιουργήθηκαν λόγω παλαιότερων κρατικών ενισχύσεων που η Ευρωπαϊκή Ένωση θεώρησε ως "αντιβαίνουσες με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία"-, ο κ. Αποστόλου είπε πως αυτή τη στιγμή το θέμα είναι σε διαπραγμάτευση και, οπωσδήποτε, η κυβέρνηση θα προστατεύσει τη βιωσιμότητα των συνεταιρισμών.

 

Πάντως, ο κ. Αποστόλου τόνισε πως, αυτή τη στιγμή, προέχει η σωστή ενημέρωση των αγροτών, καθώς "Φαίνεται πως ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις", όπως είπε χαρακτηριστικά. 

 

Αυτό το χαρακτήρα έχει και η σημερινή εκδήλωση, όπως και άλλες που θα γίνουν ανά την επικράτεια.

 

Σε συνδυασμό με την "επίθεση" στα ΜΜΕ που έκανε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα Αρκαδίας, κ. Τάσος Παπαζαχαρίας ( "Απ' όλα τα ΜΜΕ, μόνο η εφημερίδα "Αυγή" στηρίζει την κυβέρνηση"), μας φαντάζει αρκετά "προεκλογική" η πρακτική του κυβερνώντος κόμματος, χωρίς αυτό, φυσικά, να είναι μεμπτό...

 

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Παπαζαχαρία και την ύπαρξη της ΕΡΤ, χωρίς ν' αμφισβητούμε πως η πλειοψηφία των ΜΜΕ ήταν όντως ιδιαίτερα επικριτικά προς τον κυβερνητικό συνασπισμό, ακόμα και πριν τους δοθούν οι αφορμές...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.