Πολιτικη

Kοπή πίτας στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Το αποψινό, πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο για το 2017, περιελάμβανε και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Ο τυχερός της πίτας, που πήρε ως δώρο 2 βιβλία, ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, κ. Αλειφέρη.

 

Κατόπιν, υπήρξε ένας σύντομος χαιρετισμός εκ μέρους εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής και των επικεφαλής των παρατάξεων.

 

Ο κ. Νίκος Πατσαρίνος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ανέφερε πως διανύουμε μια δύσκολη περίοδο αλλά σιγά σιγά βρίσκουμε το βηματισμό μας. Επεσήμανε πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αποκέντρωση αρμοδιοτήτων προς όφελος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τέλος, τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου, θα πρέπει να φροντίσει ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη συλλογικότητα, ως προς τη λήψη των αποφάσεων, και λιγότεροι αποκλεισμοί.

 

Ο κ. Περιφερειάρχης είπε πως οι ευχές δεν έπιαναν τόπο, έως τώρα, γιατί κανείς δεν αποφάσιζε ν' αλλάξει, ενώ αυτό ακριβώς είναι που χρειάζεται ο τόπος. Ευχήθηκε να αναζητήσουν όλοι τις αξίες τους, μέσα απ' την παράδοσή μας και τόνισε πως κοινός στόχος είναι η διάσωση της χώρας. Προσέθεσε πως εύχεται το 2017 να κάνει όλους μας πιο υπεύθυνους και σοβαρούς.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.