Πολιτικη

Παπαηλιού: Αναγκαίες οι προσλήψεις στο Παναρκαδικό

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού κατά τη διαδικασία διατύπωσης γνώμης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το διορισμό ως διοικητή της 6 της ΥΠΕ του Παναγιώτη Νικολόπουλου έθεσε, εκτός των άλλων, ζητήματα που απασχολούν από πλευράς υγειονομικής το Νομό Αρκαδίας.

 

Συγκεκριμένα:

 

την ανάγκη προσλήψεων τόσο ιατρικού όσο και νοσηλευτικού προσωπικού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο 

 

την ανάγκη πλήρους αξιοποίησης του εξοπλισμού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου  

 

την ολοκλήρωση των κτιριακών παρεμβάσεων στην πτέρυγα που προορίζεται να στεγάσει το ψυχιατρικό τμήμα, ώστε αυτό να λειτουργήσει με όρους ασφάλειας τόσο για τους ασθενείς όσο και το προσωπικό

 

την αντιμετώπιση των προβλημάτων των κέντρων υγείας, που εξυπηρετούν τους κατοίκους της υπαίθρου Αρκαδίας. Στα συγκεκριμένα κέντρα υγείας, εκτός από την έλλειψη αριθμητικά επαρκούς ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού, εξοπλισμού και υλικών, υφίσταται και έλλειψη οδηγών των πεπαλαιωμένων ασθενοφόρων. Σ΄ αυτό το πλαίσιο χρειάζεται θεσμική συνέργεια με το ΕΚΑΒ, ώστε οι πολίτες που καλύπτονται από κέντρα υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές να μη αισθάνονται ότι βρίσκονται στο έλεος αποστάσεων και καιρικών συνθηκών.    

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.