Πολιτικη

Νικολάκου: "Στοίχημά μας η Αρκαδία"

Για πρώτη φορά, η Αρκαδία έχει αναπτυξιακό, σοβαρό σχεδιασμό, όπως τόνισε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

 

Η κ. Νικολάκου, κατά τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2016, αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάθε μια απ' τις Περιφερειακές ενότητες.

Συγκεκριμένα, η κ. Νικολάκου είπε:

 

"Η Μεσσηνία έχει φύγει μπροστά.

Η Λακωνία αποτελεί το μεγάλο μας όπλο και βγαίνει απ' την απομόνωση.

Η Αρκαδία είναι το μεγάλο μας στοίχημα-αναπτυξιακό όραμα.

Η Αργολίδα αποτελεί την μεγάλη μας παραγωγική μας δύναμη.

Η Κορινθία είναι ο στόχος μας και το 2017 θα μπει στο επίκεντρο όλων αυτών που την επισκέπτονται, της τάζουν και φεύγουν".

 

Επιπρόσθετα, η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη φύση του απολογισμού, ως διαδικασία, αναφέρθηκε  αλλά και στην επέτειο της ανάληψης της ηγεσίας απ' την κυβέρνηση, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως  "το όραμα και η ελπίδα για τους έλληνες δεν έχει έρθει".

 

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πολιτικές επιτυχίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά το τελευταίο έτος, τις παρεμβάσεις της στην κεντρική πολιτική σκηνή, τη σημασία που δίνει στην μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη" αλλά και την ικανότητά της να "απονευρώνει" κάθε προσπάθεια απαξίωσής της, θεσμικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.