Πολιτικη

N. Πατσαρίνος: "Στημένη καρικατούρα η επιτροπή διαβούλευσης!"

Ο Νίκος Πατσαρίνος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση του απολογισμού, είπε ,μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

"Σημαντικό το έλλειμμα στα στοιχεία που μας δόθηκαν. Πολλά αλλάζουν παντού αλλά η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας και σιγά σιγά πατάει στα πόδια της, αναμένεται δε να κερδίσει το Φεβρουάριο τη μάχη της δεύτερης αξιολόγησης. Η ουσιαστική αξιολόγηση της κυβέρνησης θα γίνει το 2019. 

 

Η Περιφέρεια έχει έλλειμμα συνεργασίας με την κυβέρνηση, με ευθύνη του κ. Περιφερειάρχη. Θα αλλάξουν πλευρές του "Καλλικράτη", η τωρινή κυβέρνηση είναι η μόνη που πιστεύει στην αυτοδιοίκηση.

 

 Η απλή αναλογική είναι αίτημα των πολιτών σήμερα και η Περιφερειακή Αρχή δεν παίρνει θέση. 

 

Η Επιτροπή διαβούλευσης-θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό εργαλείο, αλλά διαμορφώθηκε ως καρικατούρα και στημένη, οι φορείς και οι δημότες κάθε άλλο παρά πληρούσαν τα κριτήρια. ούτε ένας απ' όσους επιλέξατε δεν είχε αντίθετη προσέγγιση. 

 

Πρέπει ν' αλλάξει ο κανονισμός λειτουργίας του Περιφερειακού  Συμβουλίου, να μην είναι οριακές οι συνεδριάσεις και οι τοποθετήσεις του κ. Τατούλη να μην είναι ανεξέλεγκτες. 

 

Διαστρεβλώσατε, στη διαβούλευση, θέσεις και του ΦΟΔΣΑ αλλά και της κυβέρνησης, δεν μπορεί να αποκλειστούν οι δήμοι απ' το να κάνουν δική τους διαχείριση απορριμμάτων.

 

Δεν χρειάζονται 6 αντιπεριφερειάρχες, ειδικά όταν ένας καπελώνει τους άλλους!"

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.