Πολιτικη

"Αλυσοδένεται η Περιφέρεια", υποστηρίζει η "Πελοπόννησος Πρώτα"

Με αφορμή την συζήτηση για την έγκριση του αναθεωρημένου περιφερειακού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης "Πελ/σος Πρώτα", καταψήφισε την αναθεώρηση του συγκεκριμένου ΠΕΣΔΑ.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής, κ. Νίκου Πατσαρίνου και σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η εν λόγω παράταξη μιλάει για μη συμβατότητα του ΠΕΣΔΑ με τον ΕΣΔΑ, για παράκαμψη των αποφάσεων του ΦΟΔΣΑ, για λύση με φαραωνικές εγκαταστάσεις και ανισοβαρώς κατανεμημένες, για διαχείριση οργανικών σε 5 μονάδες, για υποβάθμιση δράσεων που αφορούν την ανακύκλωση, την διαλογή στην πηγή και την επαναχρησιμοποίηση και την ανάκτηση υλικών.

 

Η αξιωματική αντιπολίτευση, μιλάει για ταύτιση του σχεδιασμού με το έργο ΣΔΙΤ, για ελλείψεις ή διαστρεβλώσεις που έγιναν από πλευράς Περιφέρειας και υποστηρίζει χαρακτηριστικά, ότι, η Πελοπόννησος "αλυσοδένεται για δεκαετίες στη διαχείριση των απορριμμάτων".

 

Η "Πελ/σος Πρώτα", με την ανακοίνωσή της, καταλήγει σε μία σειρά από δικά της συμπεράσματα, που κατ’ αυτήν, οδηγούν την Πελοπόννησο σε "(…) ασταθή και προβληματικά βήματα (…)."

 

Η παράταξη, γνωστοποιεί, ότι, θα συνεχίσει τον αγώνα "βήμα-βήμα (…) και ότι σ’ αυτή την πορεία θα έχει συμμάχους την κοινωνία και τις δυνάμεις απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους".

 

 

Πηγή: ert.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.