Πολιτικη

Έκρηξη Οδυσσέα κατά Τσακαλώτου στη Βουλή! (video)

Την αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσε η ματαίωση της προγραμματισμένης για σήμερα επίκαιρης ερώτησής του στην Ολομέλεια για την πορεία της επένδυσης στο Ελληνικό, λόγω φόρτου εργασίας του υπουργού Οικονομικών Ε. Τσακαλώτου. 

 

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι ο ίδιος έχει διατυπώσει τις διαμαρτυρίες του και στον Πρόεδρο της Βουλής. 

 

«Δεν γίνεται ένας υπουργός, εδώ και τέσσερις μήνες, να μην έρχεται στη Βουλή, να απαντήσει. Νομίζω δεν είναι μόνο προσωπική προσβολή απέναντι σε εμένα αλλά και προσβολή απέναντι και στην κυβέρνηση, στους υπουργούς, σε όλο το Σώμα.

 

Δεν ξέρω πια τι πρέπει να κάνω προκειμένου ο κ. Τσακαλώτος να βρει το χρόνο να έρθει στη Βουλή, να απαντήσει για αυτό το θέμα», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει μέτρα 2%, ενώ ο ίδιος ο υπουργός λέει πως όταν ξεκινήσει η επένδυση, την πρώτη χρονιά, θα μας δώσει το 2% του ΑΕΠ». 

 

Ο βουλευτής επισήμανε ταυτόχρονα ότι υπάρχει και διακομματικό αίτημα για ενημέρωση της αρμόδια κοινοβουλευτικής επιτροπής από τους αρμόδιους υπουργούς για την πορεία της επένδυσης. 

 

«Εύλογη» χαρακτήρισε την ένσταση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο προεδρεύων της συνεδρίασης Σπύρος Λυκούδης. Είπε όμως ότι ο κ. Τσακαλώτος σε αυτή την περίοδο έχει στη δική του διαχείριση ένα πολύ μεγάλο ζήτημα (σ.σ. διαπραγματεύσεις). 

 

Ο κ. Λυκούδης ανέφερε πάντως ότι οι εύλογες ενστάσεις θα μεταφερθούν και στη Διάσκεψη των Προέδρων.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.