Πολιτικη

Δημοτικό Συμβούλιο: Επίθεση Τυροβολά κατά Δημάρχου

O κ. Τυροβολάς, πρώην Αντιδήμαρχος που παραιτήθηκε, ως γνωστόν, αλλά δεν ανεξαρτητοποιήθηκε, ζήτησε και πήρε το λόγο πριν αρχίσει η διαδικασία.

 Ο κ. Τυροβολάς είπε-απευθυνόμενος προσωπικά προς τον κ. Δήμαρχο,  πως ενημερώθηκε, εκ των υστέρων  πως κλήθηκαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας την περασμένη Τετάρτη (πρόκειται για την περίφημη σύσκεψη, στην οποία ζητήθηκε ένας ιδιότυπος "όρκος πίστεως" εκ μέρους του κ. Παυλή).

 

Ο κ. Τυροβολάς αναρωτήθηκε αν έχει αποβληθεί απ' την ομάδα των συμβούλων της πλειοψηφίας, είπε πως σε καμία περίπτωση δεν θα συμμετείχε σε "νοσηρές" διαδικασίες και επίσης τόνισε πως δεν παραιτείται διότι εξελέγη απ' τους πολίτες και όχι απ' το Δήμαρχο!

 

Κατέληξε λέγοντας στο Δήμαρχο "Ντροπή" και είπε πως θα αποχωρήσει απ' τη συνεδρίαση αλλά, μέχρι τούδε, δεν το έχει κάνει...

 

Τελικά, ο κ. Τυροβολάς απεχώρησε μετά από λίγο....

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.