Πολιτικη

"Η υποβάθμιση του Α' βαθμού αυτοδιοίκησης δεν είναι ανεκτή" (video)

Δριμεία κριτική απ' τον κ. Πατούλη για τις προθέσεις της Κυβέρνησης απέναντι στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, αναφέρθηκε στις "μεθοδεύσεις" της Κυβέρνησης και, ειδικότερα, του Υπουργού των Εσωτερικών, κ. Πάνου Σκουρλέτη, σχετικά με τη νέα μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

"Ο νέος Καλλικράτης υποβαθμίζει κι άλλο τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης, σε μια ιδιαίτερα δυσμενή συγκυρία για την πατρίδα μας", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο, επί σειρά ετών, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

 

Να σημειώσουμε πως ο κ. Πατούλης βρέθηκε στην Τρίπολη, προκειμένου να παραστεί σε συνέλευση μελών της ΚΕΔΕ που εκλέγονται στην Πελοπόννησο, η οποία πραγματοποιήθηκε στον δεύτερο όροφο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Άργους-Μηκυνών, κ. Καμπόσος αλλά και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Τρίπολης, φυσικά.

 

Δείτε τι δήλωσε, εδώ...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.