Πολιτικη

Γιαννούλη: "Η δημοτική αρχή δεν λαμβάνει σοβαρά τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες"

"Η προχειρότητα της διοίκησης του δήμου Τρίπολης υπερίσχυσε σε ακόμα μία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, με θέματα τα οποία όπως φαίνεται να έρχονται μόνο και μόνο για να έρχονται προς ψήφιση."

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που έργα τα οποία προωθεί ο δήμος ακυρώνονται και επανέρχονται προς ψήφιση με κάποιες τροποποιήσεις. Το νέο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ ήρθε για ακόμα μία φορά προς ψήφιση με την ελπίδα πως οι όποιες τροποποιήσεις έγιναν είναι προς όφελος των πολιτών, κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε ξεκάθαρα.

 

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών θέσαμε μερικά ερωτήματα προς την διοίκηση του δήμου, τα οποία είχαν να κάνουν με  τη βελτίωση των δρόμων που οδηγούν στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Τρίπολης, καθώς και στις σχολικές μονάδες, μη λαμβάνοντας όμως ικανοποιητικές απαντήσεις. 

 

Σίγουρα η έλλειψη πεζοδρομίων ελλοχεύει κινδύνους για τους εκατοντάδες μαθητές, οι οποίοι κινούνται καθημερινά προς τα σχολεία τους. Η ασφάλεια των μαθητών προέχει και καλό θα ήταν η δημοτική αρχή να εντάξει στον σχεδιασμό της, την δημιουργία πεζοδρομίων και φυσικά την διαγράμμιση των οδών για την διευκόλυνση των πεζών. 

 

Διαπιστώνουμε για ακόμα μία φορά ότι η δημοτική αρχή δεν λαμβάνει σοβαρά τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες, αφήνοντας έργα μικρής ίσως κλίμακας στο συρτάρι, εγκαταλείποντας τους δημότες στην μοίρα τους.

 

Το οδικό δίκτυο ολόκληρου του δήμου είναι σε κακό χάλι και ενώ ο δήμαρχος δείχνει να είναι γνώστης του προβλήματος, δίνει παράταση στην βελτίωσή του για αρκετούς ακόμα μήνες.

 

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» είναι από τις παρατάξεις που ότι έλεγε προεκλογικά εξακολουθεί να το έχει ως πυξίδα και πορεία στηριζόμενη πάντα στις αρχές της.

 

Για εμάς το πρώτιστο και το κύριο για την ζωή της πόλης, είναι η ποιότητα ζωής των κατοίκων, όπως η βελτίωση του εξωτερικού περιβάλλοντος και σαφώς η όποια στρατηγική μπορεί να οδηγήσει στην αειφόρο οικονομική ανάπτυξη του δήμου Τρίπολης.

 

Πρώτα ο πολίτης και όλα τα άλλα έρχονται.

 

Αντωνία Γιαννούλη 

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» για τον Δήμο Τρίπολης 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.