Πολιτικη

Ν. Τσιαμούλος: Ένσταση, για να διασωθεί η ΔΕΥΑΤ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη: Αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος, επανέλαβε σήμερα σε συνέντευξή του την πρόθεση της παράταξής του να κάνει ένσταση κατά της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΤ.

Τονίζοντας πως ο προϋπολογισμός των εσόδων της επιχείρησης είναι "μαγική εικόνα" και δεν θα μπορέσει η επιχείρηση να εισπράξει τις 800.000,00 που προβλέπει η νέα, οικονομοτεχνική της μελέτη που εγκρίθηκε απ' το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Τσιαμούλος κάλεσε τον κ. Δημήτρη Παυλή να σταματήσει τα "παιχνίδια" και να επιδιώξει την είσπραξη των 5 εκατομμυρίων ευρώ, που οφείλουν οι πρώην "Καποδιστριακοί" Δήμοι στην εν λόγω επιχείρηση.

 

Σημείωσε δε πως "δεν καταλαβαίνει" σε τι είδους συνεννοήσεις "κάτω απ' το τραπέζι" έχει προβεί η δημοτική αρχή, σχετικά με το θέμα...Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το θέμα του βιογραφικού του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ, κ. Καρώνη, το οποίο ο κ. Τσιαμούλος είχε ζητήσει να του αποσταλεί, για να λάβει την απάντηση απ' τον ίδιο τον κ. Καρώνη πως "θα το πάρεις το 2019".

 

Κατόπιν αυτού, ο κ. Τσιαμούλος σήμερα δήλωσε πως τότε-το 2019- ο κ. Καρώνης "δεν θα είναι τίποτε", άρα, προσθέτουμε εμείς, δεν θα υπάρχει και λόγος αποστολής του συγκεκριμένου βιογραφικού...

 

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τη Digea, αλλά και στο έγγραφο του ΓΕΕΘΑ σχετικά με το κλείσιμο κέντρων εκπαίδευσης του Ε.Σ. στην Πελοπόννησο. 

 

Όσον αφορά το πρώτο θέμα, ο κ. Τσιαμούλος είπε πως υπάρχει νόμος που επιτρέπει την εμπλοκή του Δήμου στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του κ. Παυλή. Κάλεσε, συνεπώς, τη δημοτική αρχή να ασκήσει τις κατάλληλες, θεμιτές "πιέσεις" προς κάθε εμπλεκόμενο για να μπορέσουν τα χωριά που έχουν απολέσει το σήμα της Digea-χωρίς, παράλληλα, να έχουν σταματήσει οι δημότες τους να την πληρώνουν...- να το επανακτήσουν.

 

Τέλος, για τα στρατόπεδα, πρότεινε ν' ακολουθήσει η Τρίπολη την Καλαμάτα, οι αντιδράσεις της οποίας "ανάγκασαν" την Περιφέρεια Πελοποννήσου να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της σε ενδεχόμενο κλείσιμο κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.