Πολιτικη

"Οι Ευρωπαίοι δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ασφαλείς"

Το τερμάτισε και ο Ερντογάν που παίζει τα τελευταία του χαρτιά ενόψει του δημοψηφίσματος με το οποίο επιθυμεί τη συγκέντρωση των εξουσιών στο πρόσωπο του προέδρου.

 

Ο Τούρκος πρόεδρος αυτή τη φορά, όπως μεταδίδει το Reuters, προειδοποίησε πως οι Ευρωπαίοι σε όλον τον κόσμο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ασφαλείς στους δρόμους εάν επιμείνουν στη σημερινή τους στάση

 

Ο ίδιος - μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα - έκανε έκκληση προς τους ευρωπαίους να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Δημοκρατία.

 

Η Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη διένεξη με τη Γερμανία και την Ολλανδία, μετά την απόφαση των δύο χωρών να απαγορεύσουν τη συμμετοχή Τούρκων αξιωματούχων σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν να ενισχύσουν τη στήριξη προς τον Ερντογάν ενόψει του δημοψηφίσματος του Απριλίου.

 

Χθες πάντως ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε πως ανεστάλησαν όλες οι εμφανίσεις Τούρκων πολιτικών σε συγκεντρώσεις στη Γερμανία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.