Πολιτικη

Γιαννακούρας: "Θα ξεδιπλώνονται νέα έργα κάθε μέρα!" (video)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το ολοκληρωμένο έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου Μάρκου- Μάραθα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα προσεχή έργα που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Αρκαδία, χαρακτηρίζοντάς τα "ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη της περιοχής".

 

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε τέσσερα, συγκεκριμένα, έργα:

 

Τον οδικό κόμβο Τυρού, τον δρόμο Βλαχοκερασιά-Κολλίνες (του οποίου η ανάπλαση θα οδηγήσει σε περιορισμό των επικίνδυνων για τα οχήματα στροφών), στην ανάπλαση των τεσσάρων εισόδων-εξόδων της Τρίπολης-η οποία θα αφορά εργασίες βελτίωσης του δρόμου, των πινακίδων αλλά και των μπαρών ασφαλείας. 

 

Ακόμα ένα έργο είναι η προμήθεια 220 φωτιστικών πυλώνων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου Αρκαδίας, για να φωτίζουν κόμβους και κάποια επικίνδυνα σημεία των δρόμων. 

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Γιαννακούρας ανακοίνωσε πως ο δρόμος Παραλογή-Τριπόταμος θα παραδοθεί λίγο μετά το Πάσχα, ενώ εν εξελίξει βρίσκεται και ο δρόμος από τη λίμνη του Λάδωνα προς Φτεριά.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.