Πολιτικη

Αποχώρηση της αντιπολίτευσης-πλην Νικολάου- ελέω...ΚΕΔΗΤ (vid)

Δεκτή έγινε η αίτηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης περί διεξαγωγής ειδικής συνεδρίασης για την ΚΕΔΗΤ.

Ωστόσο, θέμα προέκυψε με την αναβολή ή μη των σημερινών θεμάτων που αφορούν την επιχείρηση και είναι προγραμματισμένα να συζητηθούν σε λίγη ώρα...

 

Η αντιπολίτευση ζητά να αποσυρθούν τα θέματα, καθώς και αυτά θα αποτελέσουν αντικείμενο της ειδικής συνεδρίασης- η οποία, να σημειώσουμε, θα πρέπει να συγκληθεί μέσα σε έξη ημέρες το αργότερο, σύμφωνα με τον κανονισμό.

 

Αίσθηση προκάλεσε η αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Τσιαμούλου και του κ. Κακλαμάνου- όπου ακούστηκε το...αμίμητο "Τα Νικολάκη, όχι σε μένα Τασούλη"-, αλλά, πρέπει να πούμε πως συνολικά υπήρξε μια διάχυτη ατμόσφαιρα έντασης, όπου το παραμικρό σχόλιο κινδύνευε να πυροδοτήσει..."εκρήξεις", απ' τη μια και την άλλη πλευρά...Ο κ. Κακλαμάνος, πάντως, είχε έντονο διάλογο και με τον κ. Τζιούμη, αλλά και με τον κ. Βόσνο-μονομερώς...

 

O κ. Παυλής κατηγόρησε την αντιπολίτευση για "τακτικισμό" και μικροπολιτικές πρακτικές. 

 

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για "εμπαιγμό" εκ μέρους της δημοτικής αρχής, η οποία, όπως υποστήριξε, δεν σκοπεύει να δώσει κανένα στοιχείο περί των χρημάτων που λείπουν απ' τα ταμεία της ΚΕΔΗΤ. Κατέληξε πως δεν γίνεται προϋπολογισμός με..."τρύπες"! Κάλεσε, επίσης, τον κ. Κακλαμάνο να μην "δουλεύει" το Συμβούλιο, προκαλώντας μίνι-έκρηξη-και πάλι- εκ μέρους του Προέδρου!

 

Ο κ. Τζιούμης υπερθεμάτισε υπέρ της πρότασης ν' αναβληθούν τα θέματα και κάλεσε τη συμπολίτευση να κάνει ότι νομίζει και το τι θα κάνει η αντιπολίτευση, δήλωσε, είναι δικό της θέμα.

 

Η αντιπολίτευση αποχώρησε σύσσωμη, την ώρα που επρόκειτο να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν την ΚΕΔΗΤ.

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.