Πολιτικη

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας κατά Τσίπρα

Το Εργασιακό Κέντρο Καλαμάτας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφερόταν σε δήλωση που είχε κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Ρώμη. 

 

Η ανακοίνωση έλεγε χαρακτηριστικά: 

 

"Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι οι εργαζόμενοι, όλα αυτά τα χρόνια, σήκωσαν και σηκώνουν στις πλάτες τους τα βάρη της κρίσης των μνημονίων. Τα μνημόνια δεν τα διαπραγματεύονται και δεν τα ψηφίζουν οι εργαζόμενοι, γι’ αυτό δεν πρέπει οι ευθύνες να μετατίθενται σ’ αυτούς".

 

Εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση, με αφορμή την -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- "άνευ προηγουμένου επίθεση στο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας" που έκανε από τη Ρώμη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

Στην ανακοίνωση, το Εργατικό Κέντρο αναφέρεται στις ενέργειες και αντιδράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος στη χώρα μας, μετά την εφαρμογή των μνημονίων, προσθέτοντας ότι οι αντιδράσεις αυτές προκάλεσαν "σειρά αποφάσεων υπέρ των εργαζομένων", τις οποίες όμως, "ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του δεν εφαρμόζουν".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.