Πολιτικη

Νικολάκου: "Να δώσει πίσω την έδρα ο Αντωνόπουλος"

Με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης, καθαρά υπηρεσιακού χαρακτήρα, συνεδριάζει αυτή την ώρα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο, αν και οι ραγδαίες εξελίξεις ως προς τη σύγκρουση Πέτρου Τατούλη και ΝΔ, είναι επόμενο να δημιουργούν προσδοκίες, τουλάχιστον ως προς τις τοποθετήσεις του κ. Περιφερειάρχη, αλλά, δυνητικά, και των στελεχών της παράταξής του που ανήκουν στη ΝΔ.

 

Να θυμίσουμε πως ήδη η "Νέα Πελοπόννησος" του κ. Τατούλη, μετράει μια "απώλεια", καθώς έχει ανεξαρτητοποιηθεί ο κ. Χρήστος Αντωνόπουλος.

 

Σχετικά με αυτό, η παράταξη "Νέα Πελοπόννησος", μέσω της κ. Νικολάκου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

Σεβόμενοι πάντα τις επιλογές όλων όσων κάποτε συμπορεύτηκαν μαζί μας, είδαμε μια δήλωση με δριμύτατες κατηγορίες. Ο κ. Αντωνόπουλος πιστεύει  πως η Περιφερειακή Αρχή δεν έκανε τίποτα για το θέμα των απορριμμάτων. Ο κ. Αντωνόπουλος κάνει αναφορά σε θέματα κεντρικής πολιτικής και αντιγράφει ουσιαστικά την επερώτηση που έκαναν στη Βουλή οι δέκα βουλευτές της ΝΔ. Επειδή αναφέρεται και σε ιστορικά γεγονότα, θα θέλαμε να πούμε πως  κ. Τατούλης είναι πολύ υπερήφανος για τη στάση του επί κυβέρνησης Καραμανλή. Σεβόμενοι τη θέση του, του λέμε να κρατήσει την κομματική του ιδιότητα και ταυτότητα αλλά να παραδώσει τη θέση του στο συμβούλιο, δεν δεχόμαστε να μιλάει έτσι για τον Περιφερειάρχη και να κρατάει και τη έδρα  που πήρε μέσω της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.