Πολιτικη

Παυλής: "Tα σόου δεν έχουν θέση εδώ σήμερα..." και...διακοπή! (video)

Επεισοδιακό, γι' άλλη μια φορά, το Δημοτικό Συμβούλιο!

Κρατώντας μια επιφύλαξη, όπως είπε, λόγω της μη ολοκλήρωσης του ελέγχου στα οικονομικά της επιχείρησης, απάντησε ο κ. Δήμαρχος στις αιτιάσεις και τις κατηγορίες των αντιπολιτευομένων παρατάξεων.

 

Αφού δήλωσε πως αυτές οι πρακτικές των "αιτήσεων για ειδικές συνεδριάσεις", εξυπηρετούν μικροπολιτικούς λόγους και κάνουν μόνο κακό στην επιχείρηση.

 

Επιπρόσθετα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ελεγκτών δημοσίας διοίκησης, καθώς ούτε ..."φίλοι" του είναι, ούτε είναι δουλειά της διοίκησης να παρεμβαίνει στο έργο των ελεγκτών. 

 

Αμφισβήτησε το γεγονός πως στοιχεία της επιχείρησης δεν δόθηκαν σε αιτούντες, γεγονός που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του κ. Ταλούμη, ο οποίος είπε "Καλά, θα μιλήσω κι εγώ και θα τα πούμε όλα!"

 

Καθώς στη διένεξη ενεπλάκησαν και οι κ. Σμυρνιώτης και Παυλής, ο κ. Κακλαμάνος διέκοψε τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά, λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν είναι παιδική χαρά εδώ μέσα!"

 

Ο κ. Κακλαμάνος ζήτησε από όλους να σεβαστούν τους εαυτούς τους και τη διαδικασία, όταν ξεκίνησε και πάλι η συνεδρίαση...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.