Πολιτικη

Στα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού ο Δ. Παυλής (photos)

Πως σχολίασε το έργο ο Δήμαρχος Τρίπολης.



Στην τελετή εγκαινίων και παράδοσης σε κυκλοφορία του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών που πραγματοποιήθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.



Το τυπικό μέρος των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στις σήραγγες της περιοχής Παναγοπούλας και συγκεκριμένα στη δυτική είσοδο του νότιου κλάδου, με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, σε συνομιλίες που είχε με εκπροσώπους της κυβέρνησης και λοιπών φορέων, ανέφερε πως έργα σαν και το συγκεκριμένο, ως μοναδικό στόχο έχουν την ανάπτυξη της περιφέρειας και την άρση του οδικού αποκλεισμού, σημαντικών περιοχών της, όπως η Πάτρα.


Η δημιουργία σύγχρονου Οδικού Δικτύου, προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την ασφαλή μετακίνηση σε αυτό και προφανώς συμβάλει στην αύξηση των επισκεπτών προς την επαρχία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.