Πολιτικη

Ευχές από την πολιτική ηγεσία της Τρίπολης! (video)

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και ο Δήμος Τρίπολης διοργάνωσε παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία Άρεως για τους πολίτες της.

 

Το παρών έδωσαν πολλοί πολιτικοί άρχοντες του τόπου μας, οι οποίοι θέλησαν να ευχηθούν για την σημερινή σημαντική γιορτή της χριστιανοσύνης στους συμπολίτες μας και στην πόλη μας τα καλύτερα. 

 

Συγκεκριμένα στον φακό του Αρκαδία 93.8 έκαναν δηλώσεις ο δήμαρχος της Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Σπύρος Βρέντας,ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Θεόδωρος Καραλής και ο κ. Κώστας Τζιούμης αρχηγός της πολιτικής παράταξης "Τρίπολη αύριο".

 

Επίσης μιλήσαν οι κ. Νίκος Τσαμούλος επικεφαλής της δηµοτικής παράταξης "Τρίπολη – Αλλάζουµε τα ∆εδοµένα",ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αναστάσιος Κακλαμάνος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Κατσίρης, ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργανόπουλος.

 

Αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι παρέμειναν οι πολιτικοί από την διοργάνωση και την απήχηση που είχε στον κόσμο της Τρίπολης.

 

Τις ευχές του εξέφρασε και ο μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.